Välkommen Till Jasmine Doll´s Blogg - En Ragdoll Med 'Klös'!!! I Min Stamtavla Står Mitt Vackra Namn SE* Bussebo´s Hope Alia Född 8 April 2012

Alla inlägg den 6 april 2013

Av JasmineDoll - 6 april 2013 17:41

Här kommer lite bilder på Jasmine och hennes dag på balkongen

 

Här ligger jag och njuter på mitt klösträd. Det brukar faktiskt stå inomhus, men nu har dom flyttat ut det på balkongen i stället. Härligt tycker jag då jag kan ligga och mysa i solen.

       

Här står jag och tittar ut. Matte tycker inte om att jag står här, men det är ju så nära till marken. Jag har ramlat ner en gång redan och då var jag bara några månader gammal, så nu har jag lärt mig att balansera bättre. 


Här kommer även ett litet klipp som matte gjorde på mig. Än en gång olydig!


Av JasmineDoll - 6 april 2013 16:07

Ja, då var påsken över för detta år. Dags att göra om bloggens färger igen. Lite uppdatering:

  • Problemet med oväsendet dygnet runt är ordnat sedan i tisdags, det var cirkulationspumpen som var trasig.
  • Jasmine löpte sammanlagt 5 dagar, varav 2 dagar tillbringades med att vara högljudd. Hon åt som en häst och sov mycket under löpperioden. Nu i efterhand så var hennes löp inte så hemskt, det var kontentan av allt oväsen och sömnbrist som fick mina nerver ur balans.
  • Tjänade ju bra med OB under påskhelgen i alla fall, var skönt att jobba.

Försökte nu att få bort reklamen här på bloggen, men jag fick inte ens något sms tillbaka med kod denna gång. Det var för 2 månaders reklamfrihet, men men... har mailat supporten och väntar på svar därifrån. Det har ju alltid fungerat innan.


Idag har vi grillat för första gången denna säsong, underbart gott! Mysigt med vår inglasade balkong där vi har vår elgrill. Så nu blir det ingen mer mat idag. 


Jasmine njuter av att vara ute med oss, det första jag gör på morgonen då jag inte jobbar är att  släppa ut henne här om det är sol och varmt. Hon har även varit ute i sele på promenad med lillmatte idag. Hon är för skön denna katt. Bollen har hon ju naturligtvis hämtat ut hit och vill att vi kastar in i lägenheten så hon kan hämta den. Flugorna lever farligt då hon är ute. Hon har redan haft ihjäl en, samt en spindel sprang för livet....


Tog lite foton på henne nu och en liten film. Filmen laddas upp nu på u-tube och jag kommer lägga in den lite senare. Fotona ska jag redigera och lägga upp om en stund.


Jasmine fyller 1 år på måndag, och hennes mamma är beräknad att få sina bebisar då. Men de kan ju även komma när som helst. Kolla gärna in på deras blogg om intresse finns SE*Bussebo


Men först blir det lite ändring av färgerna.


Mjau

/Kia och JasmineDoll



JasmineD är Tigerfadder

Klicka på bilden!  

Translation

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Hej! Jag heter SE* Bussebo´s Hope Alia, men kallas JasmineD, där D står för "Doll". Min färg är blåtabby mitted, dvs Rag a 0421. Här är jag 10.5 månader gammal. Utställd 1 ggr med EX 1 (exellent) som junior, och 1 ggr med EX 1 som vuxen.

 

Skriv I Gästboken

 

Stormatte Katarina (Kia)

 

 

 

Min lillmatte Mariina

 

    

Jag i Sörskogen

 

JasmineD 10 månader

 

   

JasmineD 8 månader

         

JasmineD 12 veckor

 

 

           

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Tidigare år

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards