Välkommen Till Jasmine Doll´s Blogg - En Ragdoll Med 'Klös'!!! I Min Stamtavla Står Mitt Vackra Namn SE* Bussebo´s Hope Alia Född 8 April 2012

Alla inlägg den 1 april 2013

Av JasmineDoll - 1 april 2013 11:24

Nu har Jasmine löpt sedan i torsdags och det låter värre än någonsin. Hon gapar konstant dygnet runt. Lillmatte måste flytta under den kvarstående tiden (vem vet hur länge) för hon orkar inte med detta längre då hon inte får sova. Hon är ett vandrande lik just nu. Hon brukar blöda näsblod då hon har sömnbrist.


Jag har jobbat hela helgen och är ledig idag, men försov mig fram till nu (skulle upp kl 08) Nu jobbar jag 4 dagar till och måste upp kl 5, men när man inte får sova någonting så går det inte att jobba heller... I natt hade jag öronproppar vilket resulterade i att jag inte hörde väckarklockan, och den måste jag höra om jag ska komma i tid till mitt arbete.


Sedan har vi något i huset som smäller och dånar hela tiden också sedan i mitten på förra veckan. Vi har ringt störningsjouren ett antal gånger men de har inte nycklar att komma in där, och de vet inte vad det kan vara. Det är svårlokaliserat, men det är någon typ av maskin. som hakat upp sig. Herregud vilken mardröm!


Sedan måste ju Jasmine löpa klart innan hon kan få p-piller också, veterinären skriver inte ut om hon inte löpt minst 1 gång innan. Så hos oss fungerar ingen löpkatt i tid och otid i alla fall, så mina avelsplaner för henne blir nog inte av. Våra behov ställs i första rummet först och främst. Jag måste upp till mitt jobb som är mycket krävande, samt att jag kör bil mycket. Mariina måste sova för att orka med skola och fritid.


Så denna påsk blev allt ifrån lugn och fridfull. Jag jobbade hela påsken och Mariina satt ensam hemma och fick lyssna till Jasmines höga skrik, och sedan inte heller få sova ifred. Jag fick jobba och inte sova under 3 dygn i sträck (då det var maskinen som orsakade detta i början) fick sova i natt, men jobbar nu 4 dagar till. Detta går inte, och jag är fortfarande oerhört trött. Det är inte okey att ha det så här.   


På jobbet sa de att det inte går att ha personal som inte får sova under längre tid. Då gäller sjukskrivning!!! Jag har ett stort ansvar i att ta hand om andra människor hela dagarna och även att köra företagets bil på ett säkert sätt. Kan jag inte uppfylla dessa krav så måste jag hitta en lösning. Men jag har inte råd att sjukskriva mig!!!  Så nej, detta är då sista gången denna katt löper här, det är då sant!


Så i morgon tisdag ringer jag och beställer hem p-piller åt henne, det är prio 1. Förhoppnignsvis kommer jag i tid till jobbet och orkar vara där...Det är semester att jobba i motsats till att vara hemma just nu.


Nej, Jasmine är så stressad av sitt löpande att hon inte ens hinner dricka och äta. En katta löper ju var tredje vecka ungefär, och det är INTE okey här i alla fall. Finns det något värre än detta?   skulle inte tro det!


Löp är ju ett nödvändigt ont för varje honkatt, men det är inget vi människor behöver lära oss att acceptera. Antingen gäller p-piller eller kastration. Något av detta kommer att bli aktuellt för Jasmine. Troligen kastration, jag har inte tid att föda upp kattungar då jag jobbar heltid och även har en dotter att ta hand om. Jag måste även ha lite tid för mig själv, någon gång... som det är nu så tar jobbet och hemmet all min tid och mer därtill, jag har själv nästan inte tid att duscha och göra det allra viktigaste för mig själv. Jag finns till för andra hela tiden från kl 7 på morgonen till kl 22 på kvällen, men när är det min egen tid?  Den existerar inte! på lediga dagar är det tvätt och städ hemma som gäller mm.


Ja, nu ska jag sluta gnälla, men är så uppgiven just nu och det känns som mitt liv bara rinner förbi. Någon frågade mig om när jag skulle skaffa en ny karl? Hahaha...finns INTE på kartan! Hur skulle jag ha tid till det då??? Nej, jag trivs bäst ensam och har inget behov av någon karl. Jag behöver inte något från dom och det finns inget de heller kan erbjuda mig som är av intresse. Vi kvinnor måste lära oss att inte vara beroende av någon annan. Det är inte mycket karlarna bidrar med i alla fall, så det blir ingen förlust! Jag har den erfarenheten och av den har jag blivit oerhört stark i att klara mig själv.


Funderar på om jag ska öppna en egen gnällblogg medans jag håller på. En blogg för en medelålders pms-kärring???? det vore något för läsarna det...


För denna blogg är ju tillägnad Jasmine och hennes liv.


/ PMS-Kärringen med familj.  



JasmineD är Tigerfadder

Klicka på bilden!  

Translation

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Hej! Jag heter SE* Bussebo´s Hope Alia, men kallas JasmineD, där D står för "Doll". Min färg är blåtabby mitted, dvs Rag a 0421. Här är jag 10.5 månader gammal. Utställd 1 ggr med EX 1 (exellent) som junior, och 1 ggr med EX 1 som vuxen.

 

Skriv I Gästboken

 

Stormatte Katarina (Kia)

 

 

 

Min lillmatte Mariina

 

    

Jag i Sörskogen

 

JasmineD 10 månader

 

   

JasmineD 8 månader

         

JasmineD 12 veckor

 

 

           

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Tidigare år

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards